• 09901974764
  • درباره عکاسی خیابانی – بخش دوم

    درباره عکاسی خیابانی – بخش دوم

    • ۱۸ بازدید
    • دیدگاه غیر فعال شده است

    درباره عکاسی خیابانی

    هر تصویری از یک خیابان که بتواند برای گفتن یک داستان در مورد مکانی که در آن گرفته شده، مورد استفاده قرار گیرد را می توان به عنوان یک عکس خیابانی تعریف کرد که در سبک عکاسی خیابانی (Street photography) جای می گیرد. این مکان می تواند یک شهر بزرگ یا یک روستای کوچک باشد.

    عکاسی خیابانی در معنای عام به ثبت لحظه های زندگی در مکان های عمومی گفته می شود و برخلاف اسمش، لزوما نباید در خیابان انجام شود. عکاسی خیابانی راهی برای نمایش محیط اطراف و چگونگی برقراری ارتباط با این محیط به عنوان یک عکاس است. عکاس خیابانی آنچه می بیند، فیلتر می کند، لحظات الهام بخش را ثبت می کند و این لحظات را با دیگران به اشتراک می گذارد.

    هر شخصی می تواند عکاس خیابانی باشد. برای عکاسی خیابانی لزوما نیازی به مدل های زیبا، نورپردازی حرفه ای، استودیویی بزرگ یا حتی دوربینی گران قیمت ندارید.

    از طرفی در عکاسی خیابانی نیازی به رعایت تمام ابعاد تکنیکی عکاسی نیست. برای مثال تصاویر منظره یا طبیعت معمولا باید وضوح بالایی داشته باشند، چرا که اغلب در ابعاد بزرگ چاپ خواهند شد، اما در مورد عکاسی خیابانی لزوما اینگونه نیست. از طرفی در عکاسی خیابانی بهترین تصاویر می توانند درست مقابل چشم شما شکل بگیرند مثلاً در راه رفتن به محل کار یا خانه یا در کافی شاپ. عکس بقیه سبک های عکاسی که گاه نیاز است که در استودیو باشید و گاه نیاز است به اعماق جنگل ها یا به اعماق اقیانوس ها بروید و یا در زمانی از شب و در مکانی بدون نورهای مزاحم به آسمان خیره بمانید و عکاسی شب بکنید. ناگهانی بودن در عکاسی خیابانی ویژگی بارز آن است. پس عکاسی خیابانی وجه تمایزی با دیگر سبک ها دارد و آن سردست بودن و شکار لحظه هاست.